Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tworzenie własnego clienta.

Kosa323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio zainteresowałem się używaniem hacked clientów typu Nodus.

Niestety zabrakło mi kilku opcji, które były w innych clientach, lecz tam znowu nie było opcji z nodusa.

Piszę temat, ponieważ nie mogłem znaleźć takiego tematu. Jak przerobić np. Nodusa lub stworzyć własnego cheat clienta ? Jak zrobić jakąś opcję ? Czy da się przerzucić opcje z jednego do drugiego ?

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

A w google szukałeś? Ogólnie to do.stworzenia takiego klienta potrzeba znac kod źródłowy minecraft

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Opublikowano

Szerze mówiąc to nie wiem po co Ci jakiś cheat na serwerze. Z tego co wiem wchodzi się na serwer aby się pobawić i mile spędzić czas. Poza tym szkoda gry jeżeli Cię złapią i dostaniesz bana na IP. Co do pytania.. jeżeli chciałbyś coś takiego to musiałbyś długo szukać, bo ludzie nie chętnie oddają bardzo dobrze cheaty, bądź bardzo dobrze znać się sam i pogrzebać w plikach.

altairbattlefield3assas.jpg

Opublikowano

@up

MPCforum - Cheaty, Boty,Bugi,Hacki do gier online.Te zdanie skierowane jest do 1 części twojej wypowiedzi.

@topic

Takie coś jest niestety nie możliwe, jakbyś znalazł jednak jakiś tutorial, to możesz się nim podzielić.

Opublikowano

Wiesz pierw musisz poznac budowe calego nodusa zeby cos do niego dorobic ;)

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...